Når dagen ikke gikk som den skulle

Hei alle sammen!

Dagen i går ble så hektisk og dramatisk at jeg rett og slett ikke klarte å blogge.

 

Jeg hadde en utrolig dårlig dag. Var en del ting som skjedde i fra morningen av som bare økte smertene noe enormt. Stress gjør bare at jeg får mer smerter. Jeg kan glede meg til ting, stelle meg å gjøre meg klar, så bare klikker kroppen fullstendig i siste liten. Det er så høye forventninger at jeg sannsynlegvis spenner musklene noe voldsomt og da gjør det bare vondt verre. Denne middagen skulle være en bursdagsmiddag for meg da jeg ble 26 år den 20.9, siden bror min var på ferie tok vi bare en middag i går 🙂 jeg ble bare verre utover kvelden å måtte tilslutt bare gi meg å komme meg i seng fordi jeg innså at kroppen bare ville bli verre og verre.

 

Jeg blir så skuffa å lei når jeg ikke får ting til som jeg ønsker, men prøver å gjøre mitt beste 🙂

 

Det er en veldig kjekk ting som skjer i desember og det er at jeg og mamma skal på juleshopping i krakow fra 12-15 desember!! Fly og hotell er betalt å nå er det bare å se frem til å komme tilbake til den vakkre byen ! Nå som det er i desember vi reiser, kan jeg se for meg at byen er nydeligere en noen gang med alle lys og juledekorasjoner:) jeg skal ta masse bilder slik at dere får se.

 

Håper dere får en fantastisk mandag om du har høstferie eller ikke 🙂

Det å ha det tøft!

 

Hei alle fine folk der ute!

Jeg ønsker så veldig å kunne oppdatere bloggen daglig, og skal gjøre mitt beste for å få det til.

Jeg sliter jo med både fysiske og psykiske utfordringer og ingen dager er like. Noen dager er formen mye bedre en andre og på veldig dårlige dager så er jeg nesten helt sengeliggende.

Jeg vil bruke denne bloggen for å kunne hjelpe andre og kunne blogge om min hverdag og at dem som har lyst å ta del i dette setter jeg utrolig pris på.??Å det innebærer også dager jeg ikke er helt på topp og. Jeg ønsker ikke at dette skal bli en sytete blogg  eller at det skal være synd på meg, fordi dette er bagasje jeg har slitt med lenge. Jeg lærer meg litt etter litt og akseptere at livet er som det er nå, og at det ikke finnes behandling for mine fysiske utfordringer slik ting er  nå. Det handler om å leve i nuet på dager som er bedre, og bare stå på der jeg har dager som er mindre bra. Jeg kommer til å fortelle mer etterhvert men slik at det ikke skal bli for mye av det gode og alt på en gang.  Jeg ønsker bare å forklare at det kan være enkelte dager det kan være for vanskelig for meg og blogge.

 

Jeg setter så pris på hver av dere som ønsker å følge min reise. Jeg ser på bloggen som et fristed der jeg kan få dele min hverdag samt og kunne skrive ned  tanker jeg har.

Jeg har mange planlagte innlegg jeg har lyst å dele med dere slik at det ikke bare handler om sykdom. For det kan bli slitsomt i lengden å lese om. Jeg ønsker å snakke litt om personer som virkelig betyr noe for meg, mine hunder, interesser og ambisjoner i livet.

 

Jeg håper dere ønsker å følge meg på min private Instagram: ninagauthun da vi etterhvert kan ha en spørsmålsrunde der vi kan drøfte ting dere lurer på siden det ikke er noe kommentar felt her på miniblogg 🙂

 

Jeg håper dere får en fantastisk lørdag! Ta vare på hverandre og lev i nuet, og ta vare på dem personene som betyr mye i livet og selvfølgelig fine øyeblikk!

 

Stor klem fra meg 🙂

Jeg snakker ut om kroppspress!

 

I dag ønsker jeg å snakke om kroppspress for det er et så utrolig viktig tema som man aldri kan få snakka nokk  om. Det er en skremmende høy prosent av befolkningen i dag som sliter med slike problemer. Enten er det for di er for tjukke, liten rumpe, små pupper eller små lepper. Jeg skal ærlig innrømme at jeg selv skjenner på presset for det vi i dag blir får se på sosiale medier. Det finnes bare mer å mer behandlinger en kan ta, og plutselig får vi komplekser vi ikke trodde fantes engang.

 

Jeg har opplevd det siste året å gå veldig opp i vekt som skylles lavt stoffskifte. Jeg har alltid vært liten og tynn å føler meg veldig ukomfortabel i eget skinn. Man er for stygg med seg selv. Det er jo ikke slik at vi kritiserer andre på samme måte som vi kritiserer oss selv?  Mitt største forbilde som har snakket mye om kroppspress i sosiale medier er Kristin Gjeldsvik ! Ei fantastisk dame som prøver å lære oss å like den kroppen vi har.

 

Det finnes bare en av deg å en må lære å like seg selv for den du er. Plastisk kirurgi er ikke løsningen på problemet for med en gang du har fikset et problem dukker neste opp. Det har vært mange store bloggere som har vært åpen om dette. Det blir som en syke, ingenting er godt nokk. Vi vil alltid kritisere oss selv på et punkt. Jeg håper sånn at vi en dag skal kunne slippe å få høre om alle disse inngrepene å klare å elske oss selv for den vi er uten å ta noen form for fillers, botox elle plastisk kirurgi. Jeg jobber daglig med meg selv for å akseptere meg selv for den jeg er og jeg håper at vi selv kan være flinkere å gi oss selv komplement for di gode tingene ved oss selv. DU er unik for den du er å det er ikke nødvendig å måtte operere for å føle oss bedre.

 

Jeg har et godt tips som jeg har lært for å kunne bli mer glad i seg selv, det er å skrive lappe med fine ord om deg selv, enten du har hørt andre har sagt til deg eller få en god venn til å skrive noen til deg som du kan klistre opp på plasser du passerer flere ganger til dagen, på badet feks, på kjøleskapet, på sminkebordet ++++ å les den lappen hver eneste gang du ser den. Det kan ta lang tid før kroppen og hjernen tar det til seg, men tro meg det virker. Det kan ta flere måneder før du tror på det selv for det er en treningssak.

 

Det er sjeldent vi kritiserer andre folk, det er som oftes vi selv som kritiserer oss selv. Vi tenker ikke stygt om våre venner å viss en venn feks. Er lei seg så kommer en ofte med støttende ord som man ikke klarer å so til seg selv. Det er jo ikke slik at vi tenker at «hun  var stygg hun må endre på utseendet  sitt « se så tjukk han er, han burde ta slankeoperasjon «. Hun der hadde små bryster hun burde ta silikon «

Vi tenker kun slik om oss selv. Mange sier at slutt å følge folk på sosiale medier som gir deg kroppspress, vi blir så mye eksponert i dag både i aviser og på nett at det er så å si umulig.

Man må virkelig jobbe med oss selv. Mye kan også endre seg seg med fysisk aktivitet som både er bra for kroppen og psyken, men aldri la det gå så langt at det blir sykt til slutt. Viss en egentlig tenker seg om skikkelig så ser en at å operere seg kun vil gi mer problemer. Det er så mange skrekk eksempler på dette. Jeg synes at store influencere har en så stor påvirkningskraft at en må slutte å normalisere plastisk kirurgi å heller finne strategier for å elske seg selv med den kroppen en har fått tildelt. Det skulle vært fullstendig ulovlig å reklamere for slike klinikker å personlig skulle jeg ønske at folk som gjør dette skulle fått seg en bot. Det er barn ned i 7 års alderen som allerede kjenner på presset å det er ikke greit! Jeg blir så lei meg å irritert over inflencere som normaliserer disse inngrepene. Ja, viss di absolutt  skal operere seg så er det ikke bloggen du utleverer dine oprasjoner på når du vet innerst inne at dette kan påvirke små barn!

 

Jeg håper vi kan snu dette fokuset å bli mer glad i oss selv. Be om hjelp om det skulle være alt for ille, og neste gang du treffer noen så gi dem et komplemang! Det er utrolig hva en så liten ting kan få et menneske til å få en bedre dag. Vi må ta vare på oss selv å støtte hverandre. Har du en venninne/kompis som sliter med kroppspress eller deg selv, vær der for hverandre, gi komplemang å be om hjelp før du velger å legge deg unner kniven! Det er så mange ting en kan gjøre uten at man trenger å operere! Elsk deg selv for den du er??du er unik, spesiell og vakker uansett farsong du har ??

 

Jeg håper dere får en fin fredagskveld og ta vare på hverandre ??som sagt ikke glem å gi komplemang til hverandre ! 🙂 

 

 

Stor klem fra meg!

Når hode slår seg på lydløs

 

Hei alle sammen !

Jeg er rørt over å se at så mange ønsker å følge min blogg, det betyr så utrolig mye for meg, tusen tusen takk 🙂

 

skulle stå opp kvart på 8 i dag og for meg er utrolig vanskelig. Jeg hører ingen vekkerklokke. Jeg sover så tungt at jeg til og med sover igjennom brann alarmer å det er jo utrolig skummelt. Det som er så dumt er at jeg ikke kan legge planer før etter 12 da jeg ikke har styring på når jeg våkner. Skal jeg noe før den tid må jeg passe på at noen fysisk kommer hjem til meg for å se at jeg er våken. Det værste av alt er at jeg kan sette meg opp på sengekanten, svare på spørsmål å se folk i øynene slik at man skulle tro jeg er skikkelig våken, men tro meg, jeg snakker og ser ofte i søvne å kan legge meg ned til å sove igjen om ingen følger med meg helt til jeg har stått skikkelig opp. Jeg husker det ikke selv engang at jeg har blitt vekka, eller har snakka til noen/satt på sengekanten å sitt folk i øynene. Til tider kan jeg også bli veldig sint på folk som prøver å vekke meg  uten at jeg husker noe av det. Den tunge søvnen startet for noen år siden å jeg synes det er så dumt å ikke kan ha kontroll på når jeg vil stå opp. Slik at jeg kan ha mine rutiner for jeg ønsker ikke å sove til mellom 10-12 om morning/formiddag. Har den værste alarmen på tlf på, den fly alarmen mangel sikkert kjenner til, den er helt grusom men sover igjennom den. Hadde det ikke vært for at jeg må ta medisiner daglig så kunne jeg fått testet meg for søvnforstyrrelse men kan ikke det nå som jeg har medisiner som er helt nødvendige å ta. Er det flere av dere som opplever det samme?

 

Dagen i dag startet med at jeg fikk besøk i fra kommunen som skulle sjekke at alt var ok med leiligheten min sikkerhetsmessig 🙂 heldigvis var alt som det skulle. Hadde faktisk gruet meg litt til dette da jeg egentlig ikke visste hva di skulle komme for. Så jeg med min smerte har prøvd å rydde bod og det meste for at det skulle se best mulig ut. Har veldig støv på hjernen og når kroppen streiker så er det ikke lett å skulle holde alt på stell til en hver tid.

 

I dag skal jeg på besøk til en god venninne av meg. Noe jeg har sett veldig frem til da det er utrolig lenge siden jeg har sett henne sist. mitt liv går mye i det samme så er det kjekt å kunne ha en dag å få tankene over på noe annet:) jeg føler meg overrasket bra smertemessig i dag «bank i bordet» da det er vanskelig for meg å planlegge ting fordi kroppen kan klikke å gjøre seg vanskelig på 10 min! Er så mange dager der jeg har gjort meg klar å fikset meg til å gå ut, åsså klikker kroppen å gir meg en enorm migrene som slår meg helt ut slik at jeg ikke kan reise ut alikevell! Så jeg krysser alt jeg har for at dette skal bli en av di gode dagene.

 

Om dere ønsker å følge meg på Instagram for gjevnlige oppdateringer så har jeg to forskjellige kontoer. En som handler bare om makeup som det ikke er lenge siden jeg laga og min private konto 🙂 hadde blitt veldig glad om dere ønsker å følge meg 🙂

Min private heter : ninagauthun

Makeup kontoen heter: ninagauthunmakeup

 

Hva skal dere finne på for noe kjekt i dag ?

 

Endelig er jeg i gang!

 

 

Hei alle i sammen 🙂 jeg er helt ny her inne på miniblogg og har aldri hatt blogg tidligere. Jeg heter Nina og er 26 år gammel fra Sandnes. Jeg har lyst å bruke denne bloggen til daglig oppdatering om mitt liv, sminke, spørsmål og drøfting. Jeg håper etterhvert å starte opp en YouTube kanal som skal handle om litt mer useriøst ting, sminke,hverdagsvlogg, reisevlogg ++

 

Jeg er ei jente med høye ambisjoner men har en ganske tung bagasje. Jeg har både fysiske og psykiske utfordringer som tar mye del av min hverdag. Jeg kommer til å forklare mer med tiden og jeg håper at akuratt du har lyst å følge min reise på denne bloggen. 🙂

 

Jeg har 3 Yorkshire terriere som hjelper meg å holde meg oppe på en ellers veldig tung hverdag. Jeg er uføretrygdet pga mine problemer rett og slett fordi jeg ikke kan ha hardt  tungt fysisk arbeid pga skade. Derfor har jeg så enormt lyst å prøve å blogge for å få litt mer mening med livet. Fordi når dagene blir så like så er det vanskelig å finne glede og en mening med hverdagen. Kansje jeg kan være til hjelp for noen som sitter i samme situasjon som meg? En ting er sikkert, da er du værtfall ikke aleine å jeg kan veldig gjerne være til støtte om noen skulle trenge det ??jeg har mange planlagte blogginnlegg så jeg håper at folk kan synes er spennende. Som sagt jeg har aldri blogget før, å skal være ærlig å si at jeg ikke vet hva innhold som er mest intressant  å lese om. Kom gjerne med tips til hva dere vil høre mer om 🙂 det er litt skummelt å skulle dele så mye av seg selv med den bagasjen jeg har når jeg aldri har gjort dette før, men jeg må bare hoppe i det for jeg ønsker sånn å kunne være til støtte for andre!

 

Hva er dine planer for dagen i dag :)?