Denne frokosten er både utrolig digg men også sunt å lett å lage!

Hei alle i sammen!

Håper dere har hatt en fin start på dagen! ❤️

Jeg har jo snakket mye om dette med å ha endret kosthold og begynne å trene å mosjonere mer. Men har delt lite av det jeg spiser for å øke forbrenningen. Jeg gikk i fra å spise helt normal kost, men med alt for få måltider til dagen. Jeg spiste 1-2 ganger til dagen da kroppen har vært vandt til dette i lang tid og for at jeg synes det er ubehagelig å spise når jeg ikke er sulten. Har heller aldri spist noe særlig store porsjoner så derfor har kroppen fått veldig lite av alt. Jeg drakk også utrolig lite vann og dette ble erstattet med andre vesker. Men jeg klarte faktisk å ta en helomvending å faktisk begynne å drikke opp til 2 liter vann til dagen, kutte så å si alt søtt og spise mat med mye protein, fiber og næringsrike måltider.

Jeg har kuttet alt så å si av pasta, poteter, brød og di typene karbohydrater selv om jeg ikke går på noe spesiell kur.

Har jeg lyst på noe søtt, så erstatter jeg et måltid med en monster protein bar som er sukkerfri. Jeg drikker fremdeles Pepsi Max for at jeg skal kunne beholde noe av det jeg er veldig gla i.

Nå spiser jeg mye kjøtt, kylling, grønnsaker, frukt og erstattet brødmat med knekkebrød å det viser seg å funke veldig bra for meg!

Jeg har en frokost jeg liker godt å lage som både er veldig god og mettende som holder deg mett lenge, men som ikke tar lang tid å lage og som heller ikke koster mye penger.

Dette er det du trenger:

 • 2 bananer
 • Havregryn
 • 2 egg
 • Sirup (jeg bruker sukkerfri sirup med mye fiber fra merket monster (kjøpt på tights.no til en billig penge som smaker som vanlig sirup som jeg bruker i stede for sukker) om man vil ha det litt søtere en  det kun bananene gir.
 1. Mos 2 bananer i en bolle til det blir helt grøt
 2. Hiv oppi havregryn (tilpass selv) og kast også oppi 2 egg.
 3. Rør godt rundt og ha oppi sirup om ønskelig.
 4. Stekes på pannen som en eggerøre til det er gyllent i fargen.
 5. Legges oppi en skål med litt kanel og vipps har du en god frokost som smaker knall digg!

Jeg legger ved bilder av ingrediensene jeg bruker til å lage dette. Jeg selv synes det er utrolig godt! Du får både i deg protein, fiber og frukt i samme måltid som både er Sundt og godt!

Jeg er ingen ekspert på kjøkkenet og heller ikke kosthold men lærer litt og litt underveis! Kjenner du noen som er veldig flink på kosthold som kan være behjelpelig på å lære meg mer og som ikke er alt for dyr i pris send meg en pm på instagrammen min psykt_perfekt da jeg ønsker så vanvittig å lære mer om kosthold og hva man trenger av vitamin og mineraler når en prøver å få en bedre hverdag samt prøve å gå ned i vekt for helsens skyld!

Her på bloggen fokuserer jeg kun på ting som kan være med på å gi dere også noen tips til en bedre hverdag å ikke fokusere på å oppfordre andre til å gå ned i vekt, da dette kun er fordi jeg på helsemessig grunnlag må gå ned i vekt. Men her på bloggen ønsker jeg kun å bidra til at andre kan prøve nye ting, komme med tips til en bedre hverdag og at vi kan hjelpe hverandre til å komme i gang med trening for en bedre fysisk helse. Jeg ønsker ikke å oppfordre andre til å gå ned i vekt med mindre du selv ønsker det. Jeg ønsker heller å holde fokus på en sund livsstil ❤️

Håper dere alle får en riktig fin dag videre ❤️

Stor klemz!

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg