Dette sjokkerer meg ved influencere og plastisk kirurgi !

Hei alle i sammen og god kveld.❤️

Det er et tema som er veldig i vinden for tiden å det er at en dansk influencer gir bort et gratis kirurgisk inngrep til en heldig vinner. Å dette er noe jeg virkelig føler vi må snakke om!

Bare det å være så kort tenkt er jo helt utrolig! Men jeg fårstår meg ikke bedre på norske influencere som klager på dette men har selv stått frem for å vise unge lesere sin splitter nye rumpe eller pupper. Selv om di i dag kanskje har en annen mening så kan man alikevel se at dem har gjort det. Det blir en syke som aldri tar slutt fordi at fikser du på et problem, så blir en aldri fornøyd og begynner å fikse på andre ting. Jeg føler det er litt dobbel moralsk og stå å si til unge lesere at dette må dere ikke gjøre Men alikevell legge ut bilder i bikini og der både rumpe og pupper er i fokus. Hvis du angrer så forbanna mye på det og ikke vil gi kroppspress til andre unge så lar du være å ta slike bilder! Og det som har vært et stort problem er at mange norske influencere ikke har visst eller tenkt seg om hvor stor påvirkningskraft di har på unge jenter. Og jeg er veldig sikker på at dette har påvirket 18 år gammel jenter til å legge seg under kniven for å opereres pga hun har blitt påvirket av sitt største forbildet  og begynner å se feil ved seg selv. Feil som egentlig ikke var der, men som kom etter at influencere påpeker alle problem ved seg selv. Det er til og med små jenter nedi 13 års alderen som planlegger å legge seg under kniven når di er gammle nokk for å bli like fin og god som sitt forbilde. 

I tillegg også fortelle hvor dem har gjort det og mange av disse har gjort dette billig i Istanbul og slike plasser. Og da sitte å reklamere for det etterpå er rimelig skummelt, spesielt når dette er på billige klinikker der du ikke har noen anelse om hva som blir putta i rumpa eller brystene og ikke minst den påvirkningskraften di har! Må man absolutt fikse på noe så gjør det på en trygg plass og heller betal det det koster, og vær helt sikker på deg selv, vent  noen år med å ta en slik avgjørelse fordi det vil endre hele utseendet ditt. Du er fin akuratt som du er! 

Men hvorfor kan man ikke bli glad i seg selv? Hva endrer det ved deg med å legge deg på operasjonsbordet ? Du er født med den kroppen du har å det kan umulig være gøy for foreldre til vedkomne og vite at dattera legger seg under kniven fordi at hun selv føler seg stygg. Men alikevell så ligner hun veldig på mor og far. Eller at personen en dag får et barn som ikke engang har noen av dine trekk fordi du valgte å operere nesa di feks.  Hvordan forklare dette til barnet når den tid kommet?  Jeg personlig hadde ikke hatt samvittighet til å gjøre noe slik å det meste kan løses uten plastisk kirurgi. Man kan trene å komme i form og forme den kroppen en vil ha uten å stappe plast i kroppen! Det værste er at disse jentene har vært utrolig fine før di la seg under kniven. 

Jeg selv har dårlig selvtillit, blitt mobba og er ikke den tynneste. Jeg sliter psykisk og har hatt noen rimelig tøffe år bak meg, der jeg har slitt med smerter, selvbilde og på det værste ville jeg ta livet av meg,  men jeg har såpass respekt for meg selv at dette må jeg finne utav uten å legge meg på operasjonsbordet. I det minste så trenger ikke alle følgerne å få med seg dette i hver minste detalj. Jeg liker folk som kan stå for det dem har gjort selv om media stormer rundt dem. Det er bra di har lært men alikevell legger di ut puppe og rumpe bilder på Instagram. For å så skrive på sin egen blogg at dette må en ikke gjøre. Jeg skjønner bare ikke hvorfor. Jeg mener selv at man må elske seg selv for å vite om dette er en god løsning en å bare gjøre det fordi du er usikker på deg selv. Det værste er at for mange er dette gjort på impuls også og har angret seg  enormt i ettertid.  

Alle kan begå feil her i livet.  Og operasjonene som er tatt kan en ikke gjøre noe med med mindre en velger å ta ut silikonen i rumpa eller puppene. men å uttale seg om at «dette må du ikke gjøre « selv om du legger ut halvnakne bilder av deg selv på instagram for å vise hva du har fikset på synes jeg er utrolig trist. Eller faktisk dem som også velger å operere seg flere ganger etter å ha lagt seg flat i media.

mitt største forbilde når det kommer til dette med kropp er Kristin Gjelsvik! Hun er en fantastisk dame som bare sprer positivitet rundt dette med å føle seg vell for den man er! Å det er viktig å følge dem som gir deg noe godt og heller slette dem som gir deg usikkerhet, selv om det i dag er vanskelig å unngå å bli påvirket. En må gjøre det beste for seg selv!

Jeg håper bare dere kjære lesere til disse profilene tørr å stole på seg selv. Ikke la dere påvirke av andres avgjørelser og meninger. Lær dere heller å bli kjent med egen kropp og lær å elske kroppen for det den er❤️ det er trist at det er så mange som fremhever dette kroppspresset og gjør unge følgere usikker på seg selv. Det skal ikke være slik! Jeg håper at denne influenceren fra Danmark virkelig trekker tilbake denne giveaway hun la ut for dette er virkelig ille!

Jeg håper dere alle får en fin kveld videre! Ta vare på dere selv. Husk at dette er min mening om denne problemstillingen! Jeg mener budskapet burde være å våge å være seg selv for den en er. Uansett hvordan kroppen ser ut. Er det medisinske grunner så er det noe helt annet men å gjør det for du er usikker på deg selv ar bare skikkelig trist.. håper en virkelig tenker seg godt om over lengre tid før en tar en så drastisk operasjon.

Stor klemz!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg