Dette skal jeg i dag!

Hei alle i sammen!

Natten har vært lang og jeg gav opp å sove når kl var 06:00. Men når en tenker positivt på det så får jeg jo gjort mye ut av dagen når det kommer til prosjektene i leiligheten. Jeg må få en del p stell til i morgen for da skal jeg ut å kjøpe en del organiserings ting til leiligheten. Jeg skal også bestille bilder til å ha på veggen siden jeg allerede har kjøpt vegghyller til å ha dem på. Den ene veggen i stua er veldig fin, mens den andre delen er det ikke et eneste bilde engang! Så nå jobber jeg med å få vekk hodesmerter før jeg setter i gang med dagen. Jeg tok nokk litt for hardt i i går å da får jeg det skikkelig igjen i dag. Men jeg er nødt til å få gjort noen ting før i morgen uansett hvordan formen er. men det jeg liker er å lage en plan over dagen og hva som må gjøres, klarer jeg mer så er det bare bra!

Så i dag skal jeg fokusere mest på soverommet og få rydda i alle klæra mine å kastet vekk enda mer om jeg ikke passer det. Få orden på det og selge heste utstyre  jeg har igjen veldig billig. Det er ikke noe poeng å beholde ting som ikke blir brukt uansett.

Så det er det jeg hovedsaklig skal gjøre i dag i tillegg til å jobbe med bloggen og ta meg av hundene. Di må ikke bli glemt oppi det hele. Så skal snart ut å gå en god runde med dem slik at di ikke er så rastløs når jeg holder på å rydde 🙂

Ellers håper jeg at du har en fin dag!

Stor klemz !

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg