Jeg må kontakte advokaten !

Hei alle i sammen!

Som dere vet så er det mye som skjer nå, å jeg blir så overrasket over hvor mye jeg klarer å gjøre nå i forhold til for et år siden. Da kunne jeg så vidt henge opp et stativ med klær før jeg måtte sette meg ned slik at ikke beina sviktet under meg pga smerter i nakke og rygg. Jeg kan faktisk lage planer å gjennomføre det. Før så måtte jeg mye bare si at jeg må se ann formen men nå er det oftere å oftere jeg kan gjennomføre planene jeg lager. Jeg prøver å ikke bli for giret slik t det plutselig kommer en enorm nedtur der kroppen går inn i en dårlig periode, men det er rart når en har slitt så lenge at man setter pris på di minste ting.

Nå har jeg alltid noe å gjøre, om det er blogg eller på hjemmefronten. Livet mitt er generelt mer innholdsrik å det er jeg så glad for. Når jeg setter meg en plan blir jeg veldig stresset om jeg ikke får gjennomført dette, og før skjedde det ofte at det kun ble med planen men ingenting skjedde. Nå har jeg virkelig tro på at ting kan endre seg til det bedre for meg 🙂

Jeg tror dette året vil bli et godt år for meg. Nå håper jeg snart at jeg får svar på erstatningen også. Jeg skal ha svaret denne måneden å har ventet i over 5 år på denne erstatningen, men di har ikke hatt saksbehandler. Men nå må det pokker meg snart være min tur å få svar! Får jeg denne erstattnigen så vil mye endre seg drastisk! Jeg kan da sikte mot leilighet dette året om jeg finner den perfekte. For en ting er sikkert, jeg skal ikke ta den første å beste jeg finner. Jeg skal lete etter den drømme leiligheten  jeg ønsker meg å bruke tid før jeg tar valget. Jeg har allerede plan for innredning og hvordan jeg ser for meg den skal være! Så jeg krysser virkelig fingrene for at jeg nå endelig kan få et svar etter så mye venting. Dette er jo etter en sykehus tabbe så jeg håper virkelig at di ser alvorlig på dette. Advokaten har vertfall god tro på at dette kan ordne seg så jeg håper det endelig kan være min tur å ha litt flaks. Jeg skal holde dere oppdaterte om hvordan dette vil gå. Jeg tenker å ringe advokat firmaet i løpet av uken å spørre om di vet noe mer.

Ellers håper jeg du har en fin kveld videre. God natt når den tid kommer så prates vi mer i morgen!

Natta, stor klemz!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg