Når du gir alt!

Hei alle i sammen!

Jeg har måtte ta en pause i ryddinga da kroppen rett og slett ikke tålte og bli belasta. Av og til blir jeg litt over gira på ting jeg vil få unna på en dag. Men jeg gir ikke opp. En liten hindring skal ikke ødelegge di tingene jeg vil få gjort nå di neste dagene. Jeg håper å komme meg ovenpå i løpet av kvelden slik at jeg får gjort unna litt mer rydding før dagen er over. Det jeg må gjøre nå er å få i meg litt mat, drikke og medisiner. Ligge helt i ro å slappe av til det roer seg. Typisk når jeg hadde planer om å være med di beste jentene ut en tur, men det må vi bare ta igjen. Av og til har jeg ikke øyemål på hvor mye jeg kan klare å ikke. Å jeg er en person som ikke kan sette meg ned å ta pauser. Da kommer jeg bare ikke i gang igjen på samme måte. Hadde jeg ikke hatt smerter å problemer hadde jeg holdt på hele dagen til jeg skulle legge meg omtrent å fortsatt dagen etter fra jeg lukket opp øynene. Men jeg trenger tid på å komme i gang å sliter med å ta pauser å hensyn til kroppen så det er noe jeg må lære meg å bli flinkere på.

Ellers så kommer mamma innom en tur for å kaste boss. Min brikke man bruker for å kaste boss har gått i stykker så for øyeblikket kan jeg ikke kaste det selv.

Jeg har heldigvis fått gjort ganske mye når jeg fikk besøk av ei venninne i en times tid så jeg er jo veldig fornøyd så langt. Men det er en liten knekk når du må kaste inn håndkleet. Hjernen jobber på høygir med alt en må få unnagjort men kroppen klarer liksom bare ikke å gi etter. Er utrolig iriterende men sånn er det bare! En liten oppdatering på hvordan det går med rydde prosjektet mitt!

Håper dere alle har en fin ettermiddag!

Stor klemz

2 kommentarer
  1. Du er ikke alene om å bli vel overivrig når det kommer til prosjekter hjemme. Jeg kan også få slike innfall, og er prosjektet stort nok, klarer jeg ikke å sette meg ned før jobben er gjort. Selv hvor sliten, sulten, eller trøtt jeg er. Haha! Synd kroppen din ikke henger helt med da. Er absolutt ikke moro når kroppen sier stopp. Heldigvis kommer det flere dager, og har du gode venninner, vil de nok forstå at du må prioritere helsen først. Fordi det er det ikke alle som ville gjort. Ønsker deg en fin kveld videre, og sender deg en stor klemz. <3

  2. Å tusen takk for hyggelig kommentar! ❤️ Håper du også har det greit ❤️ Stor klem ❤️

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg