Sop i hop rester alle pytt i panne!

Hei alle i sammen!

Håper dere alle har en fin ettermiddag! Som sikkert mange har hatt som nyttårsforsett å bli sunnere så har jeg også gjort det samme. Prøver å velge riktige retter i stede for å spise søppel mat hele tiden. Er du enslig og bor aleine kan jeg veldig anbefale dere å gå på større kiwi butikker! Di har enormt godt utvalg på kjøtt, kylling osv som er porsjonert. Du slipper å betale for 5 kyllingfilet når du kun trenger 1 å det synes jeg er utrolig digg! Å det beste av alt er at det er billig! Jeg liker best å gå på kiwi fordi at prisene på ting der er utrolig fine i forhold til mange andre butikker å spesielt når en ikke har flere 1000 kr og rutte med.

Så i dag laget jeg en «sop i hop» fra kjøleskapet å laget en lignende pytt i panne. Utrolig godt å ekstremt enkelt å lage! Dette kan du også ha i kjøleskapet å spise når du vil om det er til middag, lunsj eller kvelds! Ekstremt genialt om du ikke er verdens flinkeste på kjøkkenet og har rester av mat som må brukes.

I denne stekepanna har jeg:

 • 3 magre grill pølser
 • 1/2 løk
 • Brokkoli og blomkål blanding
 • Paprika
 • Amadine poteter

Dette kutter jeg bare opp i små biter, hiver det på panna å la det steke en stund slik at potetene blir gjennomstekt! Tar også en klype med potet krydder og grill krydder for å spice opp smaken litt! Kjempe godt å kjempe enkelt! Legger ved noen bilder slik at dere kan se 🙂

Nå skal jeg fortsette ryddingen litt utover kvelden. Har vært vanskelig å komme i gang i dag fordi jeg har hatt alt for lite søvn, men det pleier å gå seg til på kvelden!

Håper dere alle har en fin torsdagskveld, snart helg !

Stor klemz

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg