Ta meg tilbake til sommeren!

Hei alle i sammen!
går det bra med dere?
jeg sitter og tenker tilbake til sommeren og Spania. Jeg har det jo som sagt så utrolig mye bedre i varmen. Nå reiser foreldrene mine ned til leiligheten våres i Spania om bare noen dager å skulle så ønske jeg kunne blitt med. Forhåpentligvis så reiser jeg og mamma til gran canaria neste måned om alt går i orden. Det er rart hvordan vær og klima kan påvirke smerte. Når jeg er i Spania er jeg så å si helt smertefri. Jeg trenger nesten ikke smertestillende. Jeg kan jo ha dager der jeg ikke er like god viss jeg har pressa kroppen mye, men så å si hver dag er en fryd. Jeg har planer om å ta med meg en av mine hunder til Spania i leiligheten i april. Rett og slett bare pakke tingene å reise ned i noen uker. Men for at jeg ikke skal føle meg så aleine så vil jeg ha med meg en av hundene mine. Det er utrolig mye selskap i hund og jeg tror det vil gjøre en stor forskjell for mitt opphold aleine der nede. Jeg jobber mye med å finne utav hvordan jeg kan få han med i carbinen og hvilke papirer som må ordnes på forhånd. For mitt største mareritt er å gjøre noe feil slik at jeg ikke får han med hjem igjen. Jeg håper pappa kan følge oss ned å hente oss noen dager før hjemreise da Casper må til dyrlegen å få en sprøyte noen dager før hjemreise. Og siden jeg aldri har reist med hund før å er ikke 100% stødig i engelsk blir dette litt problematisk. Ikke på nedturen men på hjemturen da di ikke er litt stødig i engelsk på flyplassen og jeg ikke vet hva jeg skal gjøre og hvor jeg går når jeg har med hund. Det hjelper jo ikke akuratt å spørre dem på flyplassen når di svarer deg på spansk. Så akuratt første turen jeg reiser aleine med hund håper jeg at pappa kan bli med å heller reise hjem etter noen dager. Slik at neste tur jeg tar Casper med så vet jeg hva jeg skal gjøre og hvor jeg skal gå.
jeg prøver å skal bruke pengene mine veldig fornuftig nå fremover slik at jeg kan reise mest mulig  i år. For jeg vet hvor mye varmen hjelper å hvor mye insperasjon jeg kan få på slike turer. Og bloggen er jo selvfølgelig med ned til Spania å jeg tror faktisk at jeg får bedre innhold av å reise bort litt å koble av.
di som sliter med kroniske smerter forstår nokk veldig godt hva jeg mener med at varmen hjelpet på smertene. Å siden vi har leilighet i Spania så kan jeg reise gratis (utenom fly) siden vi eier en fin leilighet i Guardamar i Alicante.
håper dere har en fin kveld!
natta når den tid kommer, så prates vi i morgen!
stor klemz

Processed with VSCO with f2 preset

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg